|  |  | 

Grad Solin Vijesti

Rezervat prirode i kulture Nove Starine vas pozivaju

 

Kroz djelovanje raznih međunarodnih suradnika i razvoja lokaliteta Nove Starine, došlo se do adekvatnog opisa mjesta i njegovog koncepta.

Rezervat prirode i kulture Nove Starine

NOVE STARINE - ADRIATIC JADRO

Rezervat je napokon spreman za suradnju sa svim zainteresiranim građanima na njegovu razvoju i očuvanju.

Zato je ovo i apel za sve one koji bi na bilo koji način mogli pridonijeti da se priključe ovoj višeznačno zanimljivoj i dugotrajnoj inicijativi.

Ovo je također i poziv svim zainteresiranim da danas 24. studenog iza 13:00 sati dođu u Nove Starine i osjete kako se slavi američki Dan zahvalnosti.

Trenutno su dvije volonterke iz Amerike, te jedna od njih, inače umjetnica u radu s glinom organizira ovu svečanost. Druga amerikanka je mlada slikarica i ona je za ovu prigodu naslikala jednu karikaturu pozivnicu. Tu je i jedan francuski mladi pijanist koji bi mogao prisutne i iznenaditi zanimljivim nastupom, kazao nam je Ivan Tokić, solinski umjetnik koji je osmislio cijeli projekt “Nove Starine”.

received_1089893794442664

Bit ovog događaja je druženje, upoznavanje s američkom kulturom, a sve to na jednom mjestu gdje se umjetnost, održivi razvoj i socijalni aspekt ukrštavaju na sasvim originalan način.

Zato dođite u što većem broju…

NOVE STARINE - ADRIATIC JADRO

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL