|  |  | 

Sport ZP Izdvojeno

NK SOLIN: Trener Mirko Labrović zakazao prozivku 16. siječnja

 

Foto: Ivica Čavka

Foto: Ivica Čavka

Nakon zimske stanke trener drugoplasiranog drugoligaša Solina Mirko Labrović je zakazao početak priprema, u ponedjeljak 16. siječnja 2017. s početkom u 14,00 sati. I u nastavku sezone Labroviću će u radu pomagati Duje Tokić i trener vratara Nedjeljko Vrdoljak, a za tjelesne pripreme je zadužen Josip Andabak. Iz jesenskog dijela na Labrovićevu popisu neće biti, za sada sigurno Ante Sršen, koji je sporazumno uzeo istupnicu, dok je Luka Kapetanović na pripremama sa Splitom i najavljuje potpisivanje profesionalnog ugovora!

Prva je prijateljska utakmica Solina na rasporedu 26. siječnja 2017. u Splitu protiv istoimenog prvoligaša. Do početka prvenstva planirano je odigrati osam prijateljskih i kup utakmica. Dogovoreno je šest, nakon Splita, 1. veljače s Dugopoljem, 4. veljače u Omišu, 8. veljače sa Šibenikom na Šubičevcu, 11. veljače u Hrvacama, a 14. veljače Solin je domaćin vodećem Rudešu. Nakon toga slijede utakmice županijskog kupa.
– Po svemu sudeći generalka će biti utakmica protiv druge momčadi Hajduka, 25. veljače. Do tada će mnoge stvari u svim segmentima biti jasnije – rekao je trener Mirko Labrović.

Prijelazni rok za igrače amatere je službeno počeo 18. siječnja 2017., a traje do 15. veljače. Iz HNS-a upozoravaju klubove, koji će u zimskom prijelaznom roku registrirati igrače pridošle iz drugih klubova, da prije njihova nastupa provjere jesu li isti u sukobu s odredbama članka 7. točka 5. Pravilnika o statusu igrača i registracijama HNS-a, koji glasi: “Igrači mogu biti registrirani za najviše tri kluba tijekom razdoblja od 1. srpnja do 30. lipnja sljedeće godine, a tijekom ovog razdoblja igrač ima pravo nastupa u službenim utakmicama samo za dva kluba.”

izvor: Grad Solin

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL