|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

Solinjanka Ana Viktorija Puljiz putuje na Olimpijske igre mladih u Buenos Aires

 

Zagreb, 2. listopada 2018. – Hrvatske olimpijske uzdanice u dobi od 14 do 18 godina, u pratnji svojih trenera, otputovale su na Olimpijske igre mladih u Buenos Aires (6. – 18. listopada 2018.), poslijepodnevnim letom iz Zagreba preko Pariza.

Osamnaest predstavnika i predstavnica u devet pojedinačnih sportova, u dobrom raspoloženju i optimizmu zaputilo se na olimpijski debi u argentinsku metropolu.

Sredinom rujna mlada judašica Ana Viktorija Puljiz osvojila je europsko juniorsko srebro, tjedan dana prije toga dobila je Nagradu Dražen Petrović kao najveća hrvatska sportska nada, a u očekivanjima s OIM-a ima osviještenu ambiciju:

– Dobrim rezultatom zaokružila bih vrlo uspješnu godinu, dat ću sve od sebe u Buenos Airesu…

Trener Dragan Crnov izjavio je : dvije godine se spremamo za ovo veliko natjecanje. Osvojena zlatna kadetska medalja ne Prvenstvu Europe prošle godine, srebrna europska kadetska medalja ove godine   kao i europska juniorska srebrna medalja, te prvo mjesto na svjetskoj ranking ljestvici daju određen prostor za optimizam. Međutim ovo su Olimpijske igre i svi koji su se plasirali su vrh svjetskog juda , dolaze sa najvećim očekivanjima i svi su dobro pripremljeni.
Mi ćemo sigurno dati sve od sebe ….

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL