|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

HNK SLOGA-MRAVINCE: Predsjednik kluba dr. Zdravko Perko pozdravio igrače i predstavio struku

 

Trener Ivica Žuljević poveo tridesetak igrača

MRAVINCE – Pod vodstvom trenera Ivice Žuljevića Sloga iz Mravinaca započela je pripreme za novu sezonu u 3.NL jug. Žuljeviću će u radu pomagati Ivan Milković, trener vratara Goran Bašić, kondicijski trener Marko Boduljak, te fizioterapeut Jadran Roguljić.

Na prvom okupljanju, u ponedjeljak, 18. srpnja na igralištu Glavica u Mravincima, nazočne je pozdravio predsjednik kluba dr. Zdravko Perko, u nazočnosti sportskog direktora Ivana Jurasa, tehničkog direktora Jakova Radmila, te članova uprave kluba Marija Perka, Mate Gusića i Ante Maloče.

U ljetnoj stanci potpisalo je pet provjerenih igrača, iskusni zadnji vezni Dario Krišto (35), lijevi branič Šime Puljić (27), ofenzivni vezni igrač Luka Božić (22), te vezni Nikola Kušeta i stoper Luka Džaja. Pristupila su i dvojica mladih igrača Luka Petrović i Josip Tarabarić.

U uvodne pripreme je uključeno 32 igrača: vratari Pelivan i Milaković, Grabovac, Džaja, Tokić, Vejić, Gulišija, Frleta, Mikulić, Puljić, Kero, Krišto, Varnica, Mamić, Kušeta, Bašić, Miljević, Božić, Marko i Matej Baković, Petrović, Ožegović, Tarabarić, Radovančić, Kelez, Vuleta, Bubalo, Blažević, Perić, Gruica, Pekić i Rogulj.

Prva pokusna utakmica zakazana je protiv Jadrana u Pločama, 27. srpnja. Dogovoren je nastup na Memorijalnom turniru u Vranjicu, 9. i 10. kolovoza.

Prva trenerica u klubu

U sljedećoj sezoni Sloga će proslaviti 100 godina utemeljena, a po prvi put u povijesti kluba angažirana je trenerica nogometa. Kristina Skejić, bivša igračica ŽNK Hajduk iz Splita, u Slogi će trenirati ženske selekcije.


Mravince, 3.NL jug, HNK SLOGA MRAVINCE, 18.072024.
Trenerica Kristina Skejić, trenerica nogometašica Sloge
Snimio: Miro Podrug

U povodu obilježavanja 100. godišnjice kluba, Sloga će u novu sezonu ući s redizajniranim grbom u kojeg će ponosito nositi na svojim dresovima tijekom predstojeće sezone, pa sve do kraja iduće, slavljeničke godine!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.