|  |  | 

Vijesti ZP Izdvojeno

Druga strana priče Dolićevih “dvora” na Kašjunima

Redar na Kašjunima “bira” automobile koji se smiju parkirati uz samu plažu

600
Mnogobrojni Splićani, ali i njihovi gosti neugodno su se iznenadili kada su proteklih dana svojim limenim ljubimcem došli na novouređenu plažu Kašjuni, točnije na parking, prenosi Dalmacijanews.
Iako je riječ o javnoj plaži, koju je poreuzeo novi koncesionar, izgleda da su se nekome malo polupali lončići. Naime, na ulazu na parking pored same plaže stoji redar koji čuva plavi znak “P”. Taj isti redar već danima pažljivo bira koji će automobili proći na “povlašteni parking”, a koji ne.

Kako parking, odnosno šljunčana površina, nije pod koncesijom, na njega bi se mogao parkirati tko god hoće odnosno svaki vozač koji tamo nađe mjesto za svoj automobil.
Kako to u stvarnosti ne funkcionira, na pritužbe mnogih kupača, ujedno i vlasnika automobila, jedan od čitatelja poslao nam je i video koji zorno prikazuje redara u akciji (ne)propuštanja “probranih” automobila.

– Evo ljudi, mi se nalazimo na Kašunima, čovik nas ne pušta tu, on je znači uzeja cili parking sebi. Može stat još 30 auta, ali on ne pušta! Evo sad ćemo mi snimit sve, da izađe na svim portalima koliko je dotični gospodin Dolić ovde sebi uzeo lufta!

Evo, gledajte, nema nikoga, a gospodin tamo ne pušta nikoga! Državnu cestu je lipo zatvorija, evo ležaljke na kojima nitko ne leži, jer je nabija cijenu 80 kuna i tako je svaki dan – kazao je naš čitatelj snimajući ovu nepravdu oko parkiranja.

Još je par osoba zabilježilo ponašanje ovog redara kao i poluprazan parking na Kašjunima.

– Sherajte ljudi, ovo je sramota, bilo ko od nas ko se misli doli okupat upast će u istu situaciju. Di su te službe, ko je u poglavarstvu dopustija ovo? Idemo, neka krinke padnu, neka se prozovu svi nadležni i odgovorni. Na ulazu u plažu ima znak javna plaža – upozorava naš čitatelj vidno iznerviran situacijom na Kašjunima koja će se, nadamo se, na zadovoljstvo svih, brzo riješiti.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL